Нај многy гласови »    Овој месец    Вкyлно

Дали животниот стандард на македонските граѓани се подобрил во последните 4 години?

Значително се подобрил
Малку се подобрил
Сосема е ист како и порано
Малку се влошил
Значително се влошил
Не знам

Резултати и коментари >>

Македонските деца се најсреќни на светот според истражувањето на "The Children's Society". Ваше мислење?

Се согласувам
Донегде е точно
Се сомневам во методот на истражување
Воопшто не се согласувам
Немам мислење

Резултати и коментари >>

Дали генетски модифицираната храна треба да се забрани во Македонија?

Треба целосно да се забрани
Може да се користи како сточна храна
Не треба да се забрани воопшто
Немам мислење

Резултати и коментари >>

Која физичка активност најчесто ја практикувате?

Џогинг
Аеробик
Фитнес или боди билдинг
Некој спорт
Возење велосипед
Јога
Пливање
Танцување
Зумба
Пилатес
Планинарење
Боречки вештини
Пешачење
Комбинација од горенаведените
Нешто друго

Резултати и коментари >>

Според вас, какво потекло има македонскиот народ?

Само словенско
Само античко-македонско
Мешано словенско и античко-македонско
Словените, античките и денешните Македонци се сосема ист народ
Не знам / Не ме интересира

Резултати и коментари >>

Каква фасада би било најдобро да добие ГТЦ-Скопје?

Нова фасада во класичен стил
Нова фасада со модернистички изглед
Треба да се зачува сегашниот изглед
Немам мислење

Резултати и коментари >>

Кој ќе го освои Европското првенство во фудбал 2016-та?

Германија
Италија
Шпанија
Хрватска
Франција
Англија
Белгија
Велс
Португалија
Полска
Некој друг (Оставете коментар)

Резултати и коментари >>

Каков пласман на македонската репрезентација очекувате на Евробаскет 2015?

Финале
Полуфинале
Четвртфинале
Втор круг
Елиминација во групна фаза

Резултати и коментари >>

Оди горе